Din ingredientele se fac 2 foi. Prima foaie se pune in tava si peste ea se pune crema (6 albusuri batute spuma cu 1 lingura apa, 150 gr zahar, dupa ac
Din ingredientele se fac 2 foi. Prima foaie se pune in tava si peste ea se pune crema (6 albusuri batute spuma cu 1 lingura apa, 150 gr zahar, dupa aceea se adauga 200 gr nuca de cocos). Acuma se pune a doua foaie si se da la cuptor la foc incet. Cind este inca calda se pune glazura din 6 galbenusuri frecate cu 200 gr zahar praf). Se pune pe blat, apoi se razuie ciocolata si se lasa in tava pina a doua zi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii