Pentru prajitura cu nuca de cocos si crema de oua va trebuie, margarina, zahar, praf de copt, smantana.
Pentru prajitura cu nuca de cocos si crema de ou se face un aluat obisnuit, apoi se fac doua foi. Se intinde o foaie peste care se pune compozitia in tava, tapetata cu faina, la copt, dupa care se adauga o crema facuta din sase albusuri si unul ramas de la foaie, care se bat spuma cu 250 g zahar si se adauga 200 g nuca de cocos. Se aseaza cea de-a doua foaie deasupra si se da la cuptor. Dupa ce s-a copt, se lasa la racit, apoi se adauga deasupra o crema facuta astfel: se bat pe aburi sase galbenusuri cu sase linguri de zahar, iar dupa ce s-a racit, se adauga 200 g unt frecat spuma. Se unge prajitura deasupra cu crema de ou, apoi se glazureaza cu glazura de ciocolata calduta.
Prajitura cu nuca de cocos si crema de ou se taie dupa 3-4 ore si se serveste.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii