Se amesteca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se bate bine compozitia pana ce creste si se albeste. Apoi se adauga treptat
Se amesteca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se bate bine compozitia pana ce creste si se albeste. Apoi se adauga treptat faina si nuca taiata. Se amesteca totul si se incoporeaza albusurile batute spuma tare. Se unge o tava cu unt si se toarna in ea compozitia Se introduce apoi in cuptorul cald si se lasa la copt.
Cand se serveste se taie in patrate mari.
Alte retete:
Budinca de mere cu gris Aluat pentru clatite Prajitura cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii