Pregatim blatul asa: Batem albusurile cu apa si zahar pana devin spuma tare. Adaugam galbenusurile amestecate cu praful de copt iar la sfarsit nuca si
Pregatim blatul asa:
Batem albusurile cu apa si zahar pana devin spuma tare.
Adaugam galbenusurile amestecate cu praful de copt iar la sfarsit nuca si faina.
Coacem prajitura la foc potrivit pana trece testul scobitorii.
Pregatim crema
Fierbem laptele, adaugam zaharul si pregatim budinca dupa instructiunile de pe plic. Peste blatul racit punem crema.
Cand s-a racit crema decoram cu frisca batuta tare.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii