Se freaca bine cu zaharul galbenusurile, iar albusurile se bat spuma cu putina sare si se amesteca cu amoniacul, faina si nuca macinata. Din aluatul
Se freaca bine cu zaharul galbenusurile, iar albusurile se bat spuma cu putina sare si se amesteca cu amoniacul, faina si nuca macinata. Din aluatul obtinut se coc trei foi. Se unge fiecare foaie cu crema, preparata din untul frecat spuma cu zaharul si galbenusurile si amestecat cu nucile si cafeaua. Pentru glazura se pun la fiert apa cu zaharul si cacaua, iar dupa ce se dizolva zaharul, se adauga unt cat o nuca. Glazura fierbinte se toarna deasupra prajiturii.
Se serveste prajitura dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura televizor Prajitura snikers Ciocolata de casa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii