Amestecam bine galbenusul cu zaharul si apa, adaugam nuca macinata, faina amestecata cu praful de copt si albusul batut spuma. Coacem la foc mediu int
Amestecam bine galbenusul cu zaharul si apa, adaugam nuca macinata, faina amestecata cu praful de copt si albusul batut spuma. Coacem la foc mediu intr-o tava unsa si presarata cu faina. Crema: amestecam bine untul cu zaharul praf, vanilia, zaharul, cafeaua si galbenusul. Ungem cu crema obtinuta piscotul. Razuim deasupra ciocolata si presaram stafidele inmuiate in rom.
Alte retete dulciuri recomandate:
Prajitura cu capsuni
Placinta cu mere
Prajitura cu caise
tort diplomat
Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii