Margarina se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile pe rand. Se amesteca bine si se adauga un praf de copt, stins cu zeama de la o jumatate de
Margarina se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile pe rand. Se amesteca bine si se adauga un praf de copt, stins cu zeama de la o jumatate de lamaie. Se adauga faina in ploaie si coaja rasa de lamaie. Aluatul obtinut, trebuie se fie mai lichid si se va turna intr-o tava tapetata. Se lasa apoi la copt. Se pregateste o glazura din 4 albusuri batute spuma tare impreuna cu nucile macinate si zaharul. Glazura se toarna peste aluatul intarit, se intinde bine si se lasa din nou la cuptor, la copt. Se scoate dupa o jumatate de ora si se raceste.
Prajitura se serveste taiata in diferite forme geometrice.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Amandine cu crema de ciocolata
Gogosi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii