Framantam ingredientele pentru aluat si impartim aluatul obtinut in 2 parti, punem la rece jumatate de ora. Intre timp fierbem budincile de vanilie cu
Framantam ingredientele pentru aluat si impartim aluatul obtinut in 2 parti, punem la rece jumatate de ora. Intre timp fierbem budincile de vanilie cu zaharul si laptele si le lasam sa se raceasca. Cand budincile devin caldute adaugam smantana si spuma batuta din albusuri si bucatile de piersici. Punem intr-o tava unsa si presarata cu faina o foaie intinsa, turnam crema si acoperim cu cealalta foaie, coacem. Lasam sa se raceasca in tava. Presaram cu zarah vanilat pudra.
Alte retete de prajitura
Prajitura cu mere
Prajitura cu piersici
Prajitura cu visine
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii