Framantam ingredientele pentru aluat si impartim aluatul obtinut in 2 parti, punem la rece jumatate de ora. Intre timp fierbem budincile de vanilie cu
Framantam ingredientele pentru aluat si impartim aluatul obtinut in 2 parti, punem la rece jumatate de ora. Intre timp fierbem budincile de vanilie cu zaharul si laptele si le lasam sa se raceasca. Cand budincile devin caldute adaugam smantana si spuma batuta din albusuri si bucatile de piersici. Punem intr-o tava unsa si presarata cu faina o foaie intinsa, turnam crema si acoperim cu cealalta foaie, coacem. Lasam sa se raceasca in tava. Presaram cu zarah vanilat pudra.
Alte retete de prajitura
Prajitura cu mere
Prajitura cu piersici
Prajitura cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii