Amesteci margarina cu zaharul si galbenusurile pana obtii o crema pe care o pui peste faina. Adaugi si praful de copt, amoniacul stinse cu zeama de la
Amesteci margarina cu zaharul si galbenusurile pana obtii o crema pe care o pui peste faina. Adaugi si praful de copt, amoniacul stinse cu zeama de la lamaie, coaja rasa de lamaie si framanti aluatul pana se desprinde de pe maini. Il lasi 10 minute sa se odihneasca si in acest timp speli piersicile, le scoti samburii fara sa le desfaci in doua, apoi le tai felii rotunde. Intinzi aluatul intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, asezi feliile de piersici una langa alta si dai prajitura la cuptor. Dai focul tare in primele 10 minute, apoi il lasi potrivit. In acest timp bati albusurile spuma. Cand prajitura este pe jumatate coapta , o scoti, torni albusurile si mai dai la cuptor pentru inca 15 minute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii