Galbenusurile crude se freaca cu zaharul. Se trec intre timp prin sita galbenusurile fierte si se amesteca bine. Se adauga migdalele si se adauga in
Galbenusurile crude se freaca cu zaharul. Se trec intre timp prin sita galbenusurile fierte si se amesteca bine. Se adauga migdalele si se adauga in zeama de lamaie, impreuna cu coaja rasa de portocala. Se adauga spuma de galbenusuri si se torna compozitia intr-o forma unsa cu unt. Se pune forma in cuptor, la foc mediu.
Prajitura se serveste cu glazura de portocale.
Alte retete de prajituri:
Prajituri simple
Prajitura cu dovleac
Prajitura cu visine
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii