Galbenusurile crude se freaca cu zaharul. Se trec intre timp prin sita galbenusurile fierte si se amesteca bine. Se adauga migdalele si se adauga in
Galbenusurile crude se freaca cu zaharul. Se trec intre timp prin sita galbenusurile fierte si se amesteca bine. Se adauga migdalele si se adauga in zeama de lamaie, impreuna cu coaja rasa de portocala. Se adauga spuma de galbenusuri si se torna compozitia intr-o forma unsa cu unt. Se pune forma in cuptor, la foc mediu.
Prajitura se serveste cu glazura de portocale.
Alte retete de prajituri:
Prajituri simple
Prajitura cu dovleac
Prajitura cu visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii