Batem albusurile spuma, adaugam treptat 300g zahar. Batem energic. Adaugam faina, amidonul si untul topit. Amestecam ingredientele prin rasturnare si
Batem albusurile spuma, adaugam treptat 300g zahar. Batem energic. Adaugam faina, amidonul si untul topit. Amestecam ingredientele prin rasturnare si turnam compozitia intr-o forma rotunda, unsa si tapetata. Coacem blatul la foc potrivit. Il lasam la racit si il taiem in doua pe orizontala.
Umplem foile cu dulceata de portocale.
Stoarcem sucul de la o portocla, adaugam 200 ml apa, cuisoare, scortisoara si 100g zahar. Fierbem la foc potrivit.
Cand incepe sa fiarba adaugam il el celelalte doua portocale taiate cubulete cat mai mici, cu coaja cu tot.. Fierbem amestecul pana portocalele se inmoaie putin; il luam de pe foc si il turnam peste prajitura.
Taiem si servim prajitura doar dupa ce s-a racit.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii