Pregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul. Adaugati apoi iaurtul, esen
Pregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul. Adaugati apoi iaurtul, esenta de vanilie si uleiul. Amestecati bine. Turnati aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Asezati peste prunele taite pe jumatate si dati la cuptor aproximativ 40 de minute.
Am taiat prajitura in cubulete in functie de bucatile de prune. Este o prajitura foarte aromata si racoroasa. Sursa aceste retetete este blogul culinar: amainbucatarie.blogspot.com
Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii