Prajitura cu scortisoara si piersici este o reteta de prajitura cu fructe ce va va cuceri cu siguranta. Este aromata si crocanta.
Speli piersicile, le tai felii nu foarte subtiri si le lasi pe hartie absorbanta. Amesteci faina cu praful de copt, amoniacul si sarea.
Freci spuma untul cu zaharul tos si zaharul brun si incorporezi pe rand ouale, mixand continuu. Bati smantana cu extractul de vanilie, esenta de migdale si o amesteci cu crema de unt. Cu mixerul la viteza mica incorporezi amestecul de faina si torni compozitia intr-o forma de tarta unsa si tapetata. Asezi feliile de piersici deasupra.
Pentru topping, amesteci zaharul cu faina, scortisoara, nucsoara, migdalele zdrobite si cu untul la temperatura camerei. Presari amestecul pe tarta, o introduci in cuptorul preincalzit 50 de minute, dupa care il lasi sa se racoreasca in forma.
Tai tarta cu piersici si scortisoara cand s-a racit complet.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii