Fierbem de , le si zaharul. Amestecam galbenusurile, zaharul pudra cu putina apa. Batem spuma albusurile si adaugam galbenusurile. Adaugam faina, pra
Fierbem de , le si zaharul. Amestecam galbenusurile, zaharul pudra cu putina apa. Batem spuma albusurile si adaugam galbenusurile. Adaugam faina, praful de copt si uleiul. Turnam aluatul intr-o tava unsa cu unt. Picuram deasupra cu o lingura de racita, presaram visinele si coacem aluatul. Dupa racire, ungem cu gem si decoram cu fr
Alte retete de prajituri
Tort capsuni
Tarta capsuni
Tort tiramisu
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii