Aluatul: Se amesteca toate ingredientele si se coc 4 foi pe dosul tavii. Crema: Se fierbe grisul in apa (sa nu fie prea vartos) care se adauga peste
Aluatul: Se amesteca toate ingredientele si se coc 4 foi pe dosul tavii.
Crema: Se fierbe grisul in apa (sa nu fie prea vartos) care se adauga peste pachetul de margarina alifiat cu zaharul. Grisul se pune caldut peste margarina. Se adauga vanile dupa gust.
Peste prima foaie se pune jumatate din crema cu gris, se pune foaia urmatoare care se unge cu un gem acrisor, se adauga iar foaie apoi cealalta jumatate de crema cu gris si apoi foaie.
Deasupra optional se pudreaza cu zahar.
Se taie dupa ce se fragezesc foile
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii