Prajitura cu suc de rosii

Aluatul: Se amesteca toate ingredientele si se coc 4 foi pe dosul tavii. Crema: Se fierbe grisul in apa (sa nu fie prea vartos) care se adauga peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat: 10 linguri suc de rosii
  • 10 linguri ulei
  • 6 linguri zahar
  • 1 lingura bicarbonat de sodiu sau de amoniu stins
  • faina cat inghite astfel incat sa iasa o coca ce se poate intinde (sa nu fie vartoasa
  • Crema: 1 cana de gris fiert
  • 1 ceasca (de ceai) cu zahar
  • gem acrisor
  • vanilie
  • 1 pachet margarina

Mod de preparare

Aluatul: Se amesteca toate ingredientele si se coc 4 foi pe dosul tavii.

Crema: Se fierbe grisul in apa (sa nu fie prea vartos) care se adauga peste pachetul de margarina alifiat cu zaharul. Grisul se pune caldut peste margarina. Se adauga vanile dupa gust.

Peste prima foaie se pune jumatate din crema cu gris, se pune foaia urmatoare care se unge cu un gem acrisor, se adauga iar foaie apoi cealalta jumatate de crema cu gris si apoi foaie.

Deasupra optional se pudreaza cu zahar.
Se taie dupa ce se fragezesc foile

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori