Fierbem laptele cu budinca, zaharul si galbenusurile. Dupa racire, turnam jumatate peste piscot si acoperim cu un pachet de biscuiti de menaj. Apoi, t
Fierbem laptele cu budinca, zaharul si galbenusurile. Dupa racire, turnam jumatate peste piscot si acoperim cu un pachet de biscuiti de menaj. Apoi, topim in cealalta jumatate de crema o tabla de glazura de tort la care adaugam ½ dl de cafea neagra tare, amestecam si turnam peste biscuiti. Razuim orice fel de ciocolata deasupra si lasam la odihnit 12 ore.
Alte retete de prajituri recomandate
Fursecuri
Diplomat tort

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii