Fierbem laptele cu budinca, zaharul si galbenusurile. Dupa racire, turnam jumatate peste piscot si acoperim cu un pachet de biscuiti de menaj. Apoi, t
Fierbem laptele cu budinca, zaharul si galbenusurile. Dupa racire, turnam jumatate peste piscot si acoperim cu un pachet de biscuiti de menaj. Apoi, topim in cealalta jumatate de crema o tabla de glazura de tort la care adaugam ½ dl de cafea neagra tare, amestecam si turnam peste biscuiti. Razuim orice fel de ciocolata deasupra si lasam la odihnit 12 ore.
Alte retete de prajituri recomandate
Fursecuri
Diplomat tort
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii