Prima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se adauga galbenusul de ou. S
Prima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se adauga galbenusul de ou. Se amesteca de jos in sus si se adauga treptat zaharul tos, uleiul, coaja de lamaie, zaharul vanilinat si faina amestecata cu praful de copt stins. Se toarna compozitia in tava pe care am pus hartie de copt. Se pun visinele spalate, curatate de samburi si scurse peste compozitia de pandispan. Se da la cuptor aproximativ 20-25 min. Se scoate de la cuptor si se pudreaza cu zahar.
Sursa acestei retete este blogul: dumitrufelicia.ro
Alte retete in imagini recomandate
Tiramisu
Ciocolata de casa
Placinta cu mere
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii