Visinele curatate de samburi se pun intr-un vas, cu zahar deasupra. Pentru aluat se freaca 5 galbenusuri cu zaharul si untul. Se adauga apoi albusuri
Visinele curatate de samburi se pun intr-un vas, cu zahar deasupra. Pentru aluat se freaca 5 galbenusuri cu zaharul si untul. Se adauga apoi albusurile batute spuma tare, pesmetul, o jumatate de lingurita de amoniac stinsa cu o lingura de otet si se amesteca bine. Aluatul se toarna apoi intr-o tava tapetata cu faina. Se pune in cuptor si se lasa 5 minute, apoi se pun visinele, scurse de zeama. Se lasa apoi mai departe la copt, aproximativ 45 de minute.
Se serveste dupa ce s-a racit, taiata felii si pudrata cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Prajitura snikers Tort cu piersici
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii