Margarina se freaca spuma impreuna cu zaharul si galbenusurile. Se toarna laptele si faina, praful de copt stins cu zeama de lamaie, coaja rasa d ela
Margarina se freaca spuma impreuna cu zaharul si galbenusurile. Se toarna laptele si faina, praful de copt stins cu zeama de lamaie, coaja rasa d elamaie, un praf de sare si albusurile batute spuma, la final. Se toarna aluatul intr-o tava unsa si tapetata si se lasa la copt 45 de minute. Dupa 10 minute de coacere se asaza visinele si se continua coacerea.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Placinta cu mere Turta dulce Prajitura snikers
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii