Se scot visinele din congelator cu 15-20 minute inainte de preparare, se adauga pliculetul cu zahar vanilat peste ele. Se pregatesc si restul ingredie
Se scot visinele din congelator cu 15-20 minute inainte de preparare, se adauga pliculetul cu zahar vanilat peste ele. Se pregatesc si restul ingredientelor: se amesteca intr-un bol faina cu praful de copt, iar in alt bol se adauga pe rand ouale, untul, zaharul, iaurtul si se amesteca cu mixer-ul pana se omogenizeaza toate ingredientele. Se adauga apoi treptat faina cu praful de copt si se amesteca cu lingura, de jos in sus pana se obtine o pasta omogena, cremoasa. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se adauga fructele (se pot pune si bucatele de ciocolata). Se introduce tava in cuptorul incins si se lasa la foc mediu circa 15 minute pana incepe aluatul sa creasca apoi se poate scoate. Se lasa sa se raceasca, se pudreaza cu zahar, se portioneaza apoi se poate servi.
Se recomanda un vin roze tinut la rece.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Dulceata de gutui
Ciocolata de casa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii