Se scot visinele din congelator cu 15-20 minute inainte de preparare, se adauga pliculetul cu zahar vanilat peste ele. Se pregatesc si restul ingredie
Se scot visinele din congelator cu 15-20 minute inainte de preparare, se adauga pliculetul cu zahar vanilat peste ele. Se pregatesc si restul ingredientelor: se amesteca intr-un bol faina cu praful de copt, iar in alt bol se adauga pe rand ouale, untul, zaharul, iaurtul si se amesteca cu mixer-ul pana se omogenizeaza toate ingredientele. Se adauga apoi treptat faina cu praful de copt si se amesteca cu lingura, de jos in sus pana se obtine o pasta omogena, cremoasa. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se adauga fructele (se pot pune si bucatele de ciocolata). Se introduce tava in cuptorul incins si se lasa la foc mediu circa 15 minute pana incepe aluatul sa creasca apoi se poate scoate. Se lasa sa se raceasca, se pudreaza cu zahar, se portioneaza apoi se poate servi.
Se recomanda un vin roze tinut la rece.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Dulceata de gutui
Ciocolata de casa
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii