Fierbe amoniacul in lapte si amesteca cu celelalte ingrediente (faina, zahar si oua). Coace 3 foi di aluatul rezultat. Freaca zaharul si margarina pa
Fierbe amoniacul in lapte si amesteca cu celelalte ingrediente (faina, zahar si oua). Coace 3 foi di aluatul rezultat. Freaca zaharul si margarina pana obtii o spuma. Fierbe 2 pachete de budinca de vanilie in 600 ml de lapte, iar cand s-a fiert adauga putin suc de visine. Cand incepe sa se raceasca adauga 500 de grame de visine. Cand s-a racit amesteca cu margarina si umple foile. Presara foaia de sus cu zahar pudra.
Serveste calda si cu zahar pudra deasupra.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Galuste cu prune
Dulceata de gutui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii