Framantam faina, untul, drojdia, galbenusul, 2 linguri de zahar si 1-2 linguri de smantana. Intindem aluatul obtinut si il punem in tava, presaram vis
Framantam faina, untul, drojdia, galbenusul, 2 linguri de zahar si 1-2 linguri de smantana. Intindem aluatul obtinut si il punem in tava, presaram visinele fara samburi. Deasupra fructelor: amestecam 4 galbenusuri , 4 linguri de zahar, 8 linguri de smantana, 2 linguri de faina si albusurile batute spuma.
Alte retete prajituri
Placinta visine
Tarta de capsuni
Prajitura cu capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii