Pnetru prajitura Culmea Placerii se fac 3 foi. Aveti nevoie de crema si de glazura. Este un desert delicios.
Pentru prajitura Culmea Placerii se fac 3 foi din: 8 albusuri, 300 g nuca macinata, 300 g zahar, 5 linguri de faina, 1 praf de copt. Crema – se fierb 8 albusuri, 2 budinci de ciocolata, 300 ml lapte si 300 g zahar. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu 250 g margarina Rama, 100 g stafide si esenta rom.
Deasupra se toarna glazura rece iar prajitura Culmea Placerii se poate servi.
Prajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaE o toamna tarzie, perfecta pentru supe calde si delicioase. Pentru ca ador dovleacul, dar si ciupercile, si pentru ca mi-am...
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata• puneti vinul la redus pe foc, impreuna
Rulada de porc cu sos picant de pruneAdor pestele iar de când am descoperit aceasta reteta am renunțat sa mai cumpăr conserve din comerț.
Conserva de peste cu legume pentru iarnaPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloMagiunul este absolut delicios, cu textura lui densa si bogata poate fi consumat ca atare sau in diferite deserturi. Aceasta...
Magiun de prune bistriteneO reteta usor de pregatit si este dietetica.
Salata de ciuperci, hulughitePentru ca nu prea imi place pestele preparat oricum,l-am gatit astfel.
Chiftele cu merluciu si sos tartarReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii