Pnetru prajitura Culmea Placerii se fac 3 foi. Aveti nevoie de crema si de glazura. Este un desert delicios.
Pentru prajitura Culmea Placerii se fac 3 foi din: 8 albusuri, 300 g nuca macinata, 300 g zahar, 5 linguri de faina, 1 praf de copt. Crema – se fierb 8 albusuri, 2 budinci de ciocolata, 300 ml lapte si 300 g zahar. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu 250 g margarina Rama, 100 g stafide si esenta rom.
Deasupra se toarna glazura rece iar prajitura Culmea Placerii se poate servi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii