Pnetru prajitura Culmea Placerii se fac 3 foi. Aveti nevoie de crema si de glazura. Este un desert delicios.
Pentru prajitura Culmea Placerii se fac 3 foi din: 8 albusuri, 300 g nuca macinata, 300 g zahar, 5 linguri de faina, 1 praf de copt. Crema – se fierb 8 albusuri, 2 budinci de ciocolata, 300 ml lapte si 300 g zahar. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu 250 g margarina Rama, 100 g stafide si esenta rom.
Deasupra se toarna glazura rece iar prajitura Culmea Placerii se poate servi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii