Laptele, ouale, faina si praful de copt se amesteca bine. Se adauga apoi untul, nuca macinata, sara si stafidele. Aluatul format se toarna intr-o tav
Laptele, ouale, faina si praful de copt se amesteca bine. Se adauga apoi untul, nuca macinata, sara si stafidele. Aluatul format se toarna intr-o tava tapetata si se lasa la copt aproximativ 30 de minute. Se lasa apoi la racit si se topeste intre timp ciocolata pentru crema, in bain marie. Se adauga cafeaua si se amesteca bine. Compozitia se toarna peste blat si se lasa la racit.
Prajitura se portioneaza dupa ce s-a racit glazura si se orneaza cu cate o nuca.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Prajitura snikers Prajituri simple
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii