Se inmoaie usor biscuitii in laptele indulcit si se asaza unul linga altul pe un platou drptunghiular. Se prepara crema: se freaca untul spuma cu zaha
Se inmoaie usor biscuitii in laptele indulcit si se asaza unul linga altul pe un platou drptunghiular. Se prepara crema: se freaca untul spuma cu zaharul si praful vanilat, se adauga galbenusul, nucile tocate,fructele taiate bucatele mici si romul. Se pune un strat gros de crema peste biscuiti si se da la rece pina a doua zi.
Se serveste cu frisca

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii