Se amesteca primele ingrediente. Se adauga si untul si se amesteca pana la omogenizare. Se bat "bezea" albusurile cu zaharul si se adauga i
Se amesteca primele ingrediente. Se adauga si untul si se amesteca pana la omogenizare.
Se bat "bezea" albusurile cu zaharul si se adauga in trei etape peste amestecul de branza, amestecand cu telul de jos in sus.
Se toarna in tava tapetata si se coace 30 de minute la 200 C, apoi se scade la 170 C si se mai lasa 40-50 de minute sau pana devine aramiu la suprafata.
Se lasa sa se raceasca in tava, se taie, se pune la frigider.
Tava in care am facut este de 30X30 cm, dar cred ca merge si in format mai mic, avand in vedere ca nu mi-a iesit prea inalta.
Se pudreaza cu zahar vanilat. Reteta Prajitura de branza a fost propusa de CristinaK pe forum culinar.ro
Alte retete cu branza gasiti aici:
Prajitura cu branza dulce de vaca,
Prajitura cu branza si vanilie,
Vargabeles(Prajitura cu branza)
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii