Prajitura de casa cu visine este o reteta simpla si delicioasa de prajitura cu fructe. O puteti pregati oricand va e pofta de o prajitura gustoasa si rapida.
Se freaca spuma untul cu zaharul, adaugam galbenusurile, apoi jumatate din cantitatea cu faina. Adaugam apoi laptele cate putin si restul de faina in care amestecam praful de copt stins in putin otet. Albusurile se bat spuma si se adauga zaharul vanilat si cele 4 lingurite cu zahar pudra.
Apoi se incorporeaza albusurile usor cu o lingura. Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se asaza apoi visinele una langa cealalta si se da la cuptor pentru 40-50 minute la foc mic. Dupa ce este gata, se pudreaza cu zahar pudra.
Prajitura de casa cu visine se serveste dupa ce s-a racit putin.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii