Albusurile se bat spuma tare cu putina sare, se adauga zaharul, curmalele, migdalele si faian cat cuprinde. Se amesteca totul bine si se pune prajitu
Albusurile se bat spuma tare cu putina sare, se adauga zaharul, curmalele, migdalele si faian cat cuprinde. Se amesteca totul bine si se pune prajitura la copt, intr-o tava tapetata cu unt si faina. Se lasa la cuptor 45-50 de minute, pana cand se rumeneste.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Ciocolata de casa Cornulete cu rahat

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii