Prepararea prajiturii cu gris si ciocolata incepe prin fierberea laptelui intr-o cratita, in care se toarna grisul in ploaie. Se lasa sa fiarba 3-4 m
Prepararea prajiturii cu gris si ciocolata incepe prin fierberea laptelui intr-o cratita, in care se toarna grisul in ploaie. Se lasa sa fiarba 3-4 minute pe foc moale, amestecand constant, apoi se ia vasul de pe foc si se adauga in gris ciocolata bucatele si jumatate din cantitatea de zahar. Se amesteca preparatul pana se topeste ciocolata. Se lasa sa se racoreasca. Se bat ouale intr-un bol, apoi se incorporeaza in gris. Se toarna compozitia intr-o forma din sticla termorezistenta, se pudreaza cu restul de zahar si se tine 20 de minute la cuptor.
Se scoate forma din cuptor si se serveste cu jeleu de afine. Alte retete de dulciuri:
Galusti cu prune
Chec pufos
Ciocolata de casa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii