• curata de coaja gutuile, dovleacul si merele, apoi da-le pe razatoarea cu ochiuri mari
• pune untul in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6L Digital Sauté si pune-l pe foc sa se topeasca. Adauga fructele date pe razatoare si lasa-le sa se inmoaie 5 minute. Adauga stafidele si caju. Ia vasul de pe foc si lasa-l deoparte
• amesteca intr-un bol ingredientele uscate: faina, un praf de sare, scortisoara, praful de copt si bicarbonatul
• amesteca separat ouale cu zaharul, vanilia, coaja de portocala si laptele
• pune ingredientele uscate peste cele lichide si omogenizeaza cu un tel pana obtii un aluat omogen, ca de clatite
• toarna aluatul peste fructele din slow cooker Crock-Pot 6L Digital Sauté, pune vasul in aparat si seteaza pe modul de gatire Low si timpul de 1 ora si jumatate
• imbraca capacul cu un prosop curat de bucatarie si pune-l deasupra. Astfel, aburii formati in timpul coacerii nu se vor scurge in prajitura
• cand este gata, rastoarna prajitura pe un platou, las-o la racit si apoi decoreaz-o dupa plac.
Savureaza cu placere!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii