Se bat 7 albusuri spuma tare impreuna cu zaharul. Se adauga apoi galbenusurile pe rand si se bate spuma in continuare. Se adauga apoi faina si se ame
Se bat 7 albusuri spuma tare impreuna cu zaharul. Se adauga apoi galbenusurile pe rand si se bate spuma in continuare. Se adauga apoi faina si se amesteca. Se torna compozitia in tava si se introduce apoi in cuptorul cald. Se presara nuca pisata deasupra cand este coapta prajitura, apoi se unge un strat subtire de marmelada de caise. Se presara peste al doilea strat de nuca iar deasupra se pune spuma de la 5 albusuri batute spuma tare cu 5 linguri de zahar. Se introduce din nou in cuptorul fierbinte si se lasa la copt, pana cand se intareste albusul.
Se taie in patrate, dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Prajitura cu visine
Chec pufos
Prajituri simple
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii