Pentru prajitura delicioasa cu cacao, aluatul se face din oua, o cana de zahar, o lingura de coaja de portocala rasa.
Pentru prajitura delicioasa cu cacao, se bat ouale cu zaharul, timp de cinci minute, cu mixerul, se adauga uleiul, iaurtul, mirodeniile, amoniacul si, la urma, faina. Se coace in tava tapetata cu ulei si faina. Dupa ce s-a racit, se taie in doua, se insiropeaza cu coniac sau cu rom si se adauga o crema de cacao facuta din: 300 g unt, 350 g zahar, 4 linguri de cacao si 100 ml de cafea lichida. Cafeaua se pune la fiert cu zaharul, pana se leaga bine. O luam de pe foc, adaugam cacao si la urma untul, frecand bine pana ce crema devine pufoasa.
Umplem blatul si deasupra tapetam bine cu nuca macinata si prajitura delicioasa cu cacao se poate servi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii