Pentru prajitura delicioasa cu cacao, aluatul se face din oua, o cana de zahar, o lingura de coaja de portocala rasa.
Pentru prajitura delicioasa cu cacao, se bat ouale cu zaharul, timp de cinci minute, cu mixerul, se adauga uleiul, iaurtul, mirodeniile, amoniacul si, la urma, faina. Se coace in tava tapetata cu ulei si faina. Dupa ce s-a racit, se taie in doua, se insiropeaza cu coniac sau cu rom si se adauga o crema de cacao facuta din: 300 g unt, 350 g zahar, 4 linguri de cacao si 100 ml de cafea lichida. Cafeaua se pune la fiert cu zaharul, pana se leaga bine. O luam de pe foc, adaugam cacao si la urma untul, frecand bine pana ce crema devine pufoasa.
Umplem blatul si deasupra tapetam bine cu nuca macinata si prajitura delicioasa cu cacao se poate servi.
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosSe curata ceapa si se toaca marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se curata usturoiul, se spala si se...
Cartofi scazuti cu usturoiUn blat din biscuiti, un blat pufos si aroma delicata, toate intr-o prajitura foarte simplu de preparat!
Prajitura cu glazura de zmeuraDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii