Pentru prajitura delicioasa cu cacao, aluatul se face din oua, o cana de zahar, o lingura de coaja de portocala rasa.
Pentru prajitura delicioasa cu cacao, se bat ouale cu zaharul, timp de cinci minute, cu mixerul, se adauga uleiul, iaurtul, mirodeniile, amoniacul si, la urma, faina. Se coace in tava tapetata cu ulei si faina. Dupa ce s-a racit, se taie in doua, se insiropeaza cu coniac sau cu rom si se adauga o crema de cacao facuta din: 300 g unt, 350 g zahar, 4 linguri de cacao si 100 ml de cafea lichida. Cafeaua se pune la fiert cu zaharul, pana se leaga bine. O luam de pe foc, adaugam cacao si la urma untul, frecand bine pana ce crema devine pufoasa.
Umplem blatul si deasupra tapetam bine cu nuca macinata si prajitura delicioasa cu cacao se poate servi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii