Pentru prajitura cu stafide va trebuie oua, nuca macinata, zahar pudra, un praf de copt si faina.
Pentru prajitura delicioasa cu stafide, blatul se face din 4 oua, 100 g nuca macinata, 10 linguri de apa, 15 linguri de zahar pudra, un praf de copt, 150 g faina. Albusurile se bat spuma, adaugam zaharul pudra si galbenusurile pe rand, lingurile de apa pe rand, nuca, praful de copt si la urma faina. Se coace in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Blatul rece se taie in doua.
Crema – se fierb 400 ml de lapte si punem in el o budinca de vanilie, 3 oua, 5 linguri de zahar si o vanilie. Se fierbe pe baie de aburi. Dupa ce s-a racit, o amestecam cu 250 g unt frecat spuma cu 10 linguri de zahar. In aceasta crema se adauga 200 g stafide inmuiate in 200 ml de rom.
Prajitura delicioasa cu stafide se serveste dupa ce s-a racit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii