Albusurile se bat spuma tare cu zaharul pudra. Se arde zaharul, se stinge cu o lingurita cu apa si se pune intr-o forma. Se toarna in forma albusul s
Albusurile se bat spuma tare cu zaharul pudra. Se arde zaharul, se stinge cu o lingurita cu apa si se pune intr-o forma. Se toarna in forma albusul si se pune in cuptor, pe o baie de aburi. In timp ce se rumeneste se prepara sosul. Se freaca cele 8 galbenusuri cu 8 linguri de zahar. Se adauga laptele si vanilia si se pune totul pe foc mic. Se amesteca pana se ingroasa si se lasa apoi la racit.
Prajitura se serveste cu sosul rece.
Alte retete:
Prajituri simple
Ciocolata de casa
Prajitura cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii