Prajitura din piscoturi de sampanie si diferite dulceturi

Pe un platou de sticla se pune un rind de piscoturi inmuiate in rom diluat, apoi un strat de dulceata, dupa care piscoturi inmuiate, alt strat de dulc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. piscoturi de sampanie
  • 1/2 pahar rom diluat cu 1/2 pahar apa
  • 2 feluri de dulceata scursa bine de sirop
  • 1 pahar frisca batuta

Mod de preparare

Pe un platou de sticla se pune un rind de piscoturi inmuiate in rom diluat, apoi un strat de dulceata, dupa care piscoturi inmuiate, alt strat de dulceata, diferita de primul, si inca un strat de piscoturi. Se imbraca totul cu frisca. Se da la rece.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori