6 albusuri se bat spuma si se amesteca cu 150 gr.zahar, dupa care se adauga 6 galbenuse,1 lingura cafea,nucile macinate,faina si praful de copt. Se u
6 albusuri se bat spuma si se amesteca cu 150 gr.zahar, dupa care se adauga 6 galbenuse,1 lingura cafea,nucile macinate,faina si praful de copt. Se unge o tava, se pune compozitia si se de la cuptor la 175-180 grade cca.30-40 min.
Crema:se freaca untul cu zaharul f.bine, se adauga 1 lingura de cafea si una de ness.
Glazura:6 linguri zahar + 2,3 linguri cacao+50 gr. unt+1-2 linguri apa se da in clocot.
Dupa ce s-a racit blatul se taie pe jumatate, se adauga crema, iar pe deasupra se toarna glazura fierbinta. POFTA BUNA!
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii