6 albusuri se bat spuma si se amesteca cu 150 gr.zahar, dupa care se adauga 6 galbenuse,1 lingura cafea,nucile macinate,faina si praful de copt. Se u
6 albusuri se bat spuma si se amesteca cu 150 gr.zahar, dupa care se adauga 6 galbenuse,1 lingura cafea,nucile macinate,faina si praful de copt. Se unge o tava, se pune compozitia si se de la cuptor la 175-180 grade cca.30-40 min.
Crema:se freaca untul cu zaharul f.bine, se adauga 1 lingura de cafea si una de ness.
Glazura:6 linguri zahar + 2,3 linguri cacao+50 gr. unt+1-2 linguri apa se da in clocot.
Dupa ce s-a racit blatul se taie pe jumatate, se adauga crema, iar pe deasupra se toarna glazura fierbinta. POFTA BUNA!
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii