Amestecam zaharul cu galbenusurile si adaugam albusurile batute spuma, alunele macinate, praful de cacao si faina. Coacem aluatul la 2 cm grosime intr
Amestecam zaharul cu galbenusurile si adaugam albusurile batute spuma, alunele macinate, praful de cacao si faina. Coacem aluatul la 2 cm grosime intr-o tava unsa cu unt. Dupa racire il taiem in doua, ungem jumatate cu aroma de caise si glazuram cu glazura de tort.
Dupa ce se usuca, o taiem in forma de patrate de 7X7 cm. Batem frisca, o injumatatim, la o jumatate adaugam praf de cacao si zahar. Pe restul de aluat injumatatit ungem prima data spuma maro si dupa racire adaugam spuma alba si netezim suprafata. Pozitionam jumatatea de aluat glazurata deasupra si tinem la frigider pana la servire.
Alte retete recomandate
Placinta cu branza
Prajitura branza
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii