Pentru prajitura Florica, 6 oua se bat cu 6 linguri de zahar, 5-6 linguri de faina, coaja si zeama de la o lamaie.
Pentru prajitura Florica, blatul I se face astfel: 6 oua se bat cu 6 linguri de zahar, 5-6 linguri de faina, coaja si zeama de la o lamaie. Se coace un blat care se taie in doua. Blatul II – se bat 6 albusuri cu 6 linguri de zahar, se adauga 250 g nuca prajita si taiata, 50 g stafide si cateva bucati de ciocolata. Se coace in tava tapetata.
Crema – se fierb pe baie de aburi 6 galbenusuri cu 200 g zahar si o lingura de cacao sau ness. Cand s-a racit se amesteca si cu 200 g de unt. Se ung blaturile, iar deasupra se toarna o glazura rece. Prajitura se face intr-o tava patrata.
Prajitura Florica se serveste dupa ce s-a racit, glazurata deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii