Foaia cu mac: amestecam ingredientele si le coacem la foc mediu la 180 de grade C la inceput, apoi la 150 de grade C. Foi: framantam ingredientele si
Foaia cu mac: amestecam ingredientele si le coacem la foc mediu la 180 de grade C la inceput, apoi la 150 de grade C. Foi: framantam ingredientele si preparam 2 foi. Crema: amestecam zaharul vanilat cu zaharul pudra. Fierbem budinca de vanilie, o racim si o amestecam cu crema de margarina. Umplem foile. Ordine: foaie maro, foaie cu mac, foaie maro. Glazuram cu ciocolata.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii