Prajitura Gaby este o prajitura delicioasa, care imbina perfect gusturile de branza, cacao si firsca. Ideala pentru deserturile de week-end!
Blatul-Separam albusurile de galbenusuri.Mixam albusurile spuma cu praful de sare si 3 linguri zahar. Galbenusurile le amestecam cu restul de zahar pana se formeaza o crema. Rasturnam compozitia de galbenusuri peste cea de albusuri. Dupa adaugam faina amestecata cu praful de copt,esenta, lingurile de capuccino iar la final adaugam uleiul. Rasturnam in tava tapetata cu hatie de copt si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Eu am folosit o tava 27x30. Dupa ce sa copt lasam sa se raceasca in tava.
Siropul-Caramelizam zaharul si stingem cu apa rece. Dupa lasam sa fiarba pana se topeste zaharul. Lasam sa se raceasca
Crema-Mixam frisca cu crema de branza. Iar la sfarsit adaugam cacaoa si mai mixam 2 minute. Dam la frigider 20 minute
Scoatem blatul si il insiropam iar dupa ce l-am insiropat il ungem cu crema si il dam la rece 30 minute.
Dupa ce sa integrat bine cu crema il taiem in patratele si incepem sa decoram cu un varf de frisca pudrat cu capuccino deasupra fiecare patratel. Pofta buna!!!!!!!!!
Pajitura Gaby se serveste insiropata, ornata cu frisca si/sau cacao.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautTARTE si PLACINTE rumenite si iscusite
Tarta cu piept de pui si porumbPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii