Pentru prajitura glazurata cu cocos, totul se framanta cu putina smantana sau lapte, apoi se imparte aluatul in doua.
Prajitura glazurata cu cocos se face in tava patrata. Totul se framanta cu putina smantana sau lapte, apoi se imparte aluatul in doua. Se aseaza primul blat in tava, peste care se pun 6 albusuri batute spuma, 250 g zahar si 200 g cocos. Se pune a doua foaie, se coace, iar peste ele, coapte si reci se toarna crema si glazura.
Crema pentru prajitura glazurata cu cocos se face astfel: se fierb 3 linguri de faina, 6 galbenusuri si 300 ml lapte; se face o crema groasa fiarta in care, dupa ce se raceste, se adauga 250 g unt frecat spuma cu 250 g zahar. Crema se aseaza peste blat, iar deasupra se toarna glazura rece. Glazura – 3 linguri de apa fierbinte, 8 linguri de zahar pudra, 2 linguri de ulei, 2 linguri de cacao.
Prajitura glazurata cu cocos se serveste dupa ce s-a intarit putin glazura.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaImi plac hribii sa-i culeg, imi plac hribii sa-i gatesc si imi plac hribii sa-i mananc. Reteta de fata este de post
Tocana de hribiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii