Se bate o spuma din 4 galbenusuri de ou, cu 1 ulcica de zahar tos si cu 125 g margarina, apoi adaugam faina, nuca macinata si cea taiata, laptele, coa
Se bate o spuma din 4 galbenusuri de ou, cu 1 ulcica de zahar tos si cu 125 g margarina, apoi adaugam faina, nuca macinata si cea taiata, laptele, coaja rasa de lamaie, praful de copt, apoi cu o lingura de lemn, usor, se adauga spuma de albus. Se coc intr-o tava captusita cu folie aprox. 30-35 minute.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Compot visine
Tort visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii