Framanta faina cu untura/margarina, dupa care adauga galbenusurile si drojdia crescuta, incat sa obtii un aluat usor de framantat. Lasa-l la odihnit
Framanta faina cu untura/margarina, dupa care adauga galbenusurile si drojdia crescuta, incat sa obtii un aluat usor de framantat. Lasa-l la odihnit 10-15 minute. Intinde 3 dreptunghiuri din aluat si unge-i cu gem. Prepara umplutura in urmatorul fel: bate albusurile spuma tare, adauga zahar pudra si mac, sau nuca macinata. Imparte crema in 3. Ruleaza partea mai lunga a dreptunghiului uns cu gem, incat la mijloc sa ramana o dunga de 2-3 cm. Unge aceasta dunga cu 1/3 din crema. Repeta aceasta manevra cu toate cele 3 foi, dupa care unge ruladele cu ou si aseaza-le in tava, una langa cealalta. Coace-le in cuptorul preincalzit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii