Prajitura Kandia

Prajitura Kandia se pregateste usor si este foarte buna. Aceasta se face din oua, arome, margarina.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g margarina
  • 175 g zahar
  • 5 oua
  • arome
  • 375 g faina
  • 1 praf de copt
  • sare
  • 250 g smantana
  • compot de ananas
  • doua mandarine
  • gem

Mod de preparare

Pentru prajitura Kandia, se freaca zaharul cu ouale, adaugam margarina, smantana, praful de copt, faina si la urma, incorporam un compot de ananas si doua mandarine. Se coace intr-o tava tapetata, iar cand o scoatem, o ungem cu gem de caise, capsuni sau figurine colorate. Prajitura se face in tava patrata.


Dupa ce s-a racit, prajitura Kandia se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori