Prajitura Krista

Prajitura Kristo se poate servi pudrata cu zahar. Aceasta se face din margarina, oua, faina si 1 praf de copt.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g margarina Rama
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 500 g faina
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri de gem
  • 150 g nuca
  • mirodenii

Mod de preparare

Pentr prajitura Krista, se freaca margarina cu zahar, adaugam galbenusurile si praful de copt stins. In tava tapetata cu unt si faina, radem doua treimi din aluat, deasupra punem albusurile batute spuma si amestecate cu gemul si nuca. Peste albus radem restul de aluat, apoi dam la copt.


Prajitura Krista se poate servi pudrata cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc