Timp de 30 de minute se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga nucile macinate, pesmetul si zeama de la o lamiie. Se amesteca totul cu 3 albusuri
Timp de 30 de minute se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga nucile macinate, pesmetul si zeama de la o lamiie.
Se amesteca totul cu 3 albusuri batute spuma tare.
Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma unsa cu unt si, cind s-a copt pe jumatate, se scoate din cuptor si se pune deasupra rahat divers colorat.
Peste rahat, se toarna o compozitie peparata din celelalte trei albusuri batute spuma tare cu zaharul si amestecate cu nucile macinate.
Dupa 30 de minute, vei avea o prajitura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii