Timp de 30 de minute se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga nucile macinate, pesmetul si zeama de la o lamiie. Se amesteca totul cu 3 albusuri
Timp de 30 de minute se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga nucile macinate, pesmetul si zeama de la o lamiie.
Se amesteca totul cu 3 albusuri batute spuma tare.
Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma unsa cu unt si, cind s-a copt pe jumatate, se scoate din cuptor si se pune deasupra rahat divers colorat.
Peste rahat, se toarna o compozitie peparata din celelalte trei albusuri batute spuma tare cu zaharul si amestecate cu nucile macinate.
Dupa 30 de minute, vei avea o prajitura.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii