Este o prajitura foarte usor de facut, gustoasa, ideala pentru cei mici.
Pentru foi se amesteca faina cu margarina, apoi drojdia dizolvata in laptele caldut,zaharul si galbenusurile.Se obtine un aluat din care se intind 4 foi.Intr-o tava unsa cu putin ulei se intinde prima foaie apoi se pune rahatul taiat cubulete dat prin faina, se intinde a doua foaie apoi pui albusurile batute spuma cu zaharul si nuca macinata, se intinde a treia foaie apoi intinzi gemul de piersici si a patra foaie.Abia acum se introduce tava la cuptor la foc potrivit pentru 35-40 minute.Dupa ce se coace se lasa la racit si apoi se pune glazura astfel topesti ciocolata cu untul si presari deasupra nuca macinata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii