Framantan ingredientele pentru aluat, il intindem si coacem 4 foi in tavi unse cu unt. Prajim zaharul, il caramelizam si turnam laptele. Adaugam incet
Framantan ingredientele pentru aluat, il intindem si coacem 4 foi in tavi unse cu unt. Prajim zaharul, il caramelizam si turnam laptele. Adaugam incet zaharul vanilat si faina cu gris, sa nu faca cocoloase. Luam de pe foc si adaugam untul. Ugem foile cu crema, si presaram zahar deasupra.
Alte retete recomandate
Negresa prajitura
Prajitura cu visine
Tort capsuni

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii