Batem spuma galbenusurile, 20 dkg de zahar pudra, margarina si praful de cacao. Adaugam laptele, praful de copt, zaharul vanilat si faina si amestecam
Batem spuma galbenusurile, 20 dkg de zahar pudra, margarina si praful de cacao. Adaugam laptele, praful de copt, zaharul vanilat si faina si amestecam pana obtinem o crema fina. Coacem aluatul intr-o tava unsa si presarata cu faina. Amestecam la abur 4 albusuri cu 20 dkg zahar pudra. Turnam peste prajitura racita si netezim cu un cutit ud. Glazura: fierbem laptele cu 2 dkg de zahar pudra si praful de cacao, luam de pe foc si adaugam margarina. O turnam deasupra spumei si o intindem, dupa racire taiem patratele.
Alte prajituri recomandate
Tarta capsuni
Tort cu capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii