Se bat ouale cu zaharul, apoi se amesteca impreuna cu faina, cacaua si 150 gr unt topit. Se coc din aceasta compozitie 3 blaturi de forma rotunda. Se
Se bat ouale cu zaharul, apoi se amesteca impreuna cu faina, cacaua si 150 gr unt topit. Se coc din aceasta compozitie 3 blaturi de forma rotunda. Se lasa la racit si intre timp se pregateste siropul. Se fierbe apa cu zaharul si lichiorul timp de 3 minute, apoi se stropeste fiecare blat cu acesta. Se intinde un strat de frica peste primul blat, se asaza cirese, apoi din nou un strat de frisca, al doilea blat deasupra si din nou frisca, cirese si iar frisca. Se asaza si ultimul blat, se imbraca in frisca si se orneaza cu ciocolata rasa.
Se serveste dupa ce a stat la rece cateva ore.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Prajitura cu visine Placinta cu mere
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaÎmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii