Se bat ouale cu zaharul, apoi se amesteca impreuna cu faina, cacaua si 150 gr unt topit. Se coc din aceasta compozitie 3 blaturi de forma rotunda. Se
Se bat ouale cu zaharul, apoi se amesteca impreuna cu faina, cacaua si 150 gr unt topit. Se coc din aceasta compozitie 3 blaturi de forma rotunda. Se lasa la racit si intre timp se pregateste siropul. Se fierbe apa cu zaharul si lichiorul timp de 3 minute, apoi se stropeste fiecare blat cu acesta. Se intinde un strat de frica peste primul blat, se asaza cirese, apoi din nou un strat de frisca, al doilea blat deasupra si din nou frisca, cirese si iar frisca. Se asaza si ultimul blat, se imbraca in frisca si se orneaza cu ciocolata rasa.
Se serveste dupa ce a stat la rece cateva ore.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Prajitura cu visine Placinta cu mere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii